Addie Dwars door België

Dwars door België voor Margret

Op vrijdag 13 oktober a.s. om 12.00u begint ultraloper Addie van der Vleuten aan een monstertocht van bijna 400 km om geld op te halen voor het Hersentumorfonds. Begin maart 2023 werd bij Addie’s vriendin en loopmaatje Margret een glioblastoom graad 4 ontdekt. Margret is inmiddels geopereerd, heeft ruim 30 bestralingen gehad en krijgt nu chemokuren. “Ze doet het ontzettend goed”, zegt Addie, “en ik wil niet alleen aan de zijlijn zitten, maar graag iets doen zodat er hopelijk een medicijn komt waardoor hersentumoren te genezen zijn.”

Addie’s tocht voert vanuit Meersel-Dreef (onder Breda) langs Leuven en Namen om te eindigen in Torgny op de Belgisch/Franse grens.

Ik verwacht dat ik er tussen de 60 en 70 uur over ga doen, dus ik hoop maandag 16 oktober in de loop van de ochtend aan de finish in Torgny te staan. Een vriend van mij rijdt met de camper voor mij uit en zal zorgen dat ik genoeg eet en drink onderweg. En zo kan ik eventueel ook even kort slapen of douchen langs het parcours. En bevriende ultralopers hebben al toegezegd dat ze voor de gezelligheid en tegen betaling voor het goede doel een stuk willen meelopen.”

Wil jij Addie steunen bij deze uitdaging en een bijdrage leveren voor meer onderzoek gebruik dan onderstaande QR-code.

Sponsors die de QR-code/Tikkie niet kunnen gebruiken (bv uit buitenland) kunnen hun bijdrage storten op rekeningnummer NL63TRIO0254810144 t.n.v Stichting Hersentumorfonds onder vermelding van ‘Addie Dwars door België’.
De BIC van Triodos Bank is TRIONL2U voor betalingen buiten het SEPA gebied of in andere valuta dan de euro.

Als je een deel van de tocht met Addie mee wilt lopen of fietsen, geef je dan op via secretaris@hersentumorfonds.org met daarbij duidelijk informatie over het stuk van de route waar je dat gaat doen.

Voor Addie’s Dwars Door België ontwerpt Grupetto speciale loop- en wielershirts. Die zijn in de loop van augustus te koop.
Wil je een shirt bestellen, stuur dan vast een mail naar secretaris@hersentumorfonds.org met daarin duidelijk aangegeven: loopshirt / wielershirt en je maat XS/S/M/L/XL/XXL.

X