Jamie Tervit: ‘ik loop de Nijmeegse Vierdaagse’

Laden Evenementen

Evenement Navigation

Sportieve Jamie bereidt zich voor op de vierdaagse

« Alle Evenementen

Jamie Tervit: ‘ik loop de Nijmeegse Vierdaagse’

juli 16 @ 08:00 - juli 19 @ 17:00
Locatie: Nijmegen

Begin dit jaar ben ik met Spoed geopereerd. En nu loop ik volgende week mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Voor mezelf. En voor het Hersentumorfonds!

Wie o wie helpt mij het streefdoel van €1000,- te halen??

Doneren kan via het Tikkie.

****20 JAAR GELEDEN ****
In 2004 (Een week na mijn 17e verjaardag) werd ik plotseling in het ziekenhuis opgenomen. Ik kreeg het slechte/ondenkbare nieuws te horen dat ik een hersentumor heb. De chirurg kon de tumor destijds niet helemaal verwijderen omdat hij tegen de hersenstam aan ligt. Maar desondanks, voel ik me na de Hersenoperatie als herboren. Zelf ben ik weer enorm van het leven aan het genieten zonder op te staan met bonzende hoofdpijn en last van duizeligheid. En de vele ochtenden dat ik boven de wc hing en moest overgeven zijn ook allang verleden tijd.

Omdat het dit jaar voor mij een feestjaar moet zijn, heb ik besloten om 20 jaar na de Hersentumor operatie weer mee te lopen met de Nijmeegse 4daagse. Ik dacht dat doe ik wel even, ook al ben ik ondertussen wel wat jaartjes ouder geworden. Bovendien is de motivatie om te trainen behoorlijk pittig: begin dit jaar ben ik met spoed geopereerd vanwege toenemende druk in de Hersenkamers. Daarvan moest ik goed herstellen en dat zorgde voor vertraging in mijn training.

Verder was het de afgelopen maanden een grote uitdaging mijn onderneming draaiende te houden. Dus het was behoorlijk pittig om naast het werk en met beperkte energie aan de vereiste trainingskilometers te komen. Maar ik ben er klaar voor. Volgende week loop ik voor de 2e keer mee met de 4×50 km en hoop ik uiteindelijk mijn beloning(7e keer) binnen te gaan halen. Nog een aantal dagen te gaan en dan barst het grootste Wandelfeest weer los!!

Tegenwoordig lopen veel mensen tijdens de Nijmeegse vierdaagse voor een goede doel. Omdat ik zelf getroffen ben door een Hersentumor, kan ik natuurlijk niet achterblijven. En daarbij heb ik jullie hulp HARD nodig. Mijn streven is namelijk om €1000,- op te halen, en de verzamelde donaties te schenken aan stichting Hersentumorfonds (https://hersentumorfonds.org/). Iedere gedoneerde euro zal mij extra motiveren om de VIA GLADIOLA te halen!!

Jullie willen tijdens de zomerfeesten toch ook wel een biertje minder drinken om mij te helpen om het streefdoel te halen? Online doneren kan via de QR code.

 

Alvast bedankt,

Groetjes Jamie

Gegevens

Begin:
juli 16 @ 08:00
Einde:
juli 19 @ 17:00

Locatie

Nijmegen

Evenement Navigation

X